Autóklíma-tisztítás

Klímatisztítás az ózon erejével

ozongenerator1

Készüljünk fel együtt a nyári klímaszezonra!

Az egészséges, friss levegő mindenki számára fontos. A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok teljes mentesítése ózontechnológiával lehetséges. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes, friss, tavaszi esőillatot. A gépjármű klímaberendezése optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímarendszer nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A gépjármű szellőzőventillátora a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezek a részecskék lelélegezve nyálkahártya-irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhetnek .

pollen1
Pollenek

virus
Vírusok

legio
Legionella baktérium

baci
Bacilusok, baktériumok

Ezek a betegségek megelőzhetők:

Az autó higiéniai tisztítását évente négyszer ajánlott elvégezni, de kétszer, tavasszal és ősszel mindenképp, mivel akkor indul az influenzaszezon.

Fertőtlenítés, tisztítás (gombátlanítás) A baktériumok és gombák számára ideális felület a klíma párologtató felülete, hiszen a klímarendszerben lévő párás, nedves levegő ideális körülményeket biztosít számukra, és azután a klímarendszeren keresztül, a légáram segítségével az utastérbe juthatnak. Ez több esetben allergiás tüneteket – köhögés, könnyezés, tüsszentés – válthatnak ki.

Hogyan is tisztít az ózon (O3)?

Az ózonos tisztításnak az a lényege, hogy egy ózongenerátor segítségével rendkívül instabil ózonmolekulákat juttatnak a rendszerbe. Mivel az ózon (O3) felezési ideje nagyon rövid, és minden vágya, hogy újra oxigén lehessen, az extra oxigénatom reakcióba lép a szennyeződésekkel, és az oxidáció során megköti azokat. Mivel szinte mindent oxidál, hatékony védelmet nyújt a vírusok, a penészgombák és a szagokért felelős baktériumok ellen. Hatezerszer hatékonyabb fertőtlenítőszer, mint a klór. További előnye, hogy mivel nem vegyszer, semmilyen káros anyagot nem hagy az autóban.

Egy személygépkocsi tisztításának ideje 1,5-2 óra.

Akciós ár:    5900,- Ft